Csaba42#123
"Utóljára egy win98-at sikerült elbasznom, úgy 8 éve ha jól emléxem. De te biztos jobban tudod :D"
Újabb hazugság, mert pár hete (hónapja?) panaszkodtál, hogy kékhalálozik a Vistád.
"Amúgy mondd már el milyen hibát okoz a pagefile kikapcsolása, erre kíváncsi vagyok, mert én még nem találkoztam ilyennel."
Elfogy a memória (nincs hová kiírni azt, ami aktuálisan nem kell, de később igen), és hibaüzi kíséretében szépen elszáll a progi (Out Of Memory). Ezt nehéz felfogni? Az 1 bit ennyire akadályoz a gondolkodásban?
"Az meg hogy a bolti vistát használóknak nem fagy meg nem omlik össze az csak a te fejedben létező világban létezik :)"
Meg a gépemen, és még sok ezer felhasználó gépén, aki nem moddolt Vistát használ. Aki kicsit is olvassa az SG híreinél lévő kommenteket, számtalanszor olvashatott már olyat más emberkétől, hogy amióta Vistája van, egyszer sem fagyott és omlott össze a rendszer. Ennyit rólad, 1 bites user, a hozzáértés nálad hiányzik. XD
"Ja és felvilágosítalak, hogy nem csak én használok moddoltat, hanem mindenki aki ad egy kicsit a gépére, és a rendszerére, na meg ért hozzá egy kicsit, bár a vlite és az nlite nem túl bonyolult program, és még a kritikus függőségeknél, hibalehetőségeknél is szépen figyelmeztet."
Érdekes módon a szervizekbe többször visznek be olyan gépet szoftverhibával (és mint kiderül, egy normál Windows esetében a hiba elmúlik), amin moddolt Windows van, mint normális. Na, ez akkor hogy van? Minden szervizes hozzá nem értő, csak te vagy itt a Jani? 1 bit user. XD
"Egyébként meg azt kapcsolod ki amit akarsz(vagyis amit enged), azt szeded ki amit akarsz."
Újabb szemléltetés a moddolt Windowsok hátrányáról, köszönjük Emese! :)