Vajon meddig lesz elég egy általános nextgenes gép ?
  • Solt
    #142
    "A RACE az rFactor motorra épül, szóval szinte ugyan azt tudja, a többi már a Simbinen múlik, rFactornál meg a moddereken hogy milyen paramétereket adnak meg a fizikához, szóval motorilag ugyan az, egyes elemeiben meg túl is mutat rajta, hiszen a Simbin mindent kihoz belőle, amit lehet."

    Tévedésben vagy... a modderek a fizika átírásával kezdenek! A Simbim el akarja adni, ergo a tömegek számára akarja használhatóvá tenni...

    "Én már 10 éve szimezek, most is aktívan. Minden szimpet kipróbálok amit lehet, az iRacingot nem lehet, hiszen nincs demo, de az a játék nagggyon kis rétegnek készült, ami már nekem is sok... nekem az rFactor tökéletesen megfelel, meg néha egy kis LFS demózás."

    Ehhez nem igazán tudok mit hozzá fűzni! :) Az iRacing fizikája az eddigi legélethűbb amit valaha próbáltam!

    "RBR konzolra is megjelent egy az egyben. Játszottam vele, de a rally nem az én stílusom, nézni szeretem, de játszani nem, amugy tudom hogy nehéz és hogy jó a az RBR, egy szakaszt sem tudtam benne végigmenni borulás nélkül:), de nem is erőltettem sosem, nem az én világom."

    NEM! Ég és föld, ez pedig személyes tapasztalat! Teljesen más a konzolos verzió irányítása!

    "Értem hogy az Arma milyen, azoknak csinálták akik ezt kedvelik, de ha már háborús játékra vágyok akkor CODozok:) vagy majd az OPF 2őt kipróbálom konzolon, no de ez az én izlésem."

    A COD arcade... tíz fejlövés egy halál... az ArmA-ban van ballisztika, lehet tájékozódni a csillagok alapján stb... ég és föld! Nem akkor jön az ellen, ha belépsz egy ajtón! :)))