Vajon meddig lesz elég egy általános nextgenes gép ?
  • Solt
    #139
    G25 van, de csak azért, mert nincs pénzem jobbra. Tudásban ez közepes.

    "Mit nevezünk szimulátornak? a Race WTCC kimeríti ezt a fogalmat, mindent tud ami egy szimbe kell, a maga módján. Kiválóan skálázható a nehézsége igy bárki tud élvezetesen játszani vele, persze látszik hogy kicsit könnyítettek rajta hogy mindenki számára emészhethő legyen, de még mindig szim... de ettől függetlenül még mindig rétegjáték hiába a liszensz a sok autó, pálya stb..."

    A szimulátor ott kezdődik, hogy nem skálázható! :) iRacing, LFS, rFactor egyes modjai, RBR, stb... Attól szimulár egy szimulátor, hogy külön fizikai motor számolja a felfüggesztést, a tapadást a gumikopást, a kaszni súlyát, stb... a WTCC ennek a közelébe sem megy! :)

    "az "önszopatás" a játék velejárója?:) én is gyűlölöm ha szívok valamivel, de ez is skálázható... aki izgalmakra vágyik és szenvedni akar az játszik hard fokozaton, aki nem az játszik casual fokozaton... vagy belővi megának optimálisra, minimum 3 lehetőség mindig akad."

    Nekem az a mániám, hogy a lehetőségekhez képest, adott játék, nehézségben minél közelebb álljon a valósághoz. Az ArmA-hoz van egy mod, ami a keretein belül full realisztikus.. van, hogy 30 percet lopakodsz egy erdőnem anélkül, hogy találkoznál ellenséggel, majd amikor tűzharc alakul ki, 30 perc után egyből kiszednek, ha hibázol... lehet előröl kezdeni... nincs mentés...

    "a Gmotor 2 ( ami a Race alatt van ) kiválóan skálázható, minden segítség ki be kapcsolható, és kis túlzással még billel is el lehet vele játszogatni ( élvezeti értéke 0 de el lehet ). Namost konzolon ott a kontroller amivel gázt, féket, kormány is lehet fokozatosan adagolni mint ha egy kormány lenne, szóval el lehet játszani majd vele kontrolleren, de ott a kormány ugyan ugy konzolra is."

    Pont ez a bajom... ezért áll távol a valóságtól... én ezt nem szeretem... :(

    "Forza 2ővel játszottál már? kormány erősen ajánlott hozzá azoknak akik komolyabban játszanak vele, hiszen a kontrollernek is vannak határai. Egy 500 lóerős autót már igen nehéz irányítani kormány illetve elektronikai segítségek nélkül... de be lehet lőni hogy lehessen és be lehet lőni hogy ne lehessen, ahogy majd a Racéban is be lehet lőni ugyan ugy mint pécén."

    Még nem, de próbáld ki az iRacinget, vagy az RBR-t... Az iRacingben egy 130 lóerős hátsókerekes autóval is bizony birkózni kell... Az RBR PC-n!!! meg a rally szimek királya... egy 3-4 perces pálya végére folyik rólam a víz a koncentrálás miatt... én ezt szeretem! :))