Vajon meddig lesz elég egy általános nextgenes gép ?
  • Istencsászár
    #117
    Ép ezt írtuk hogy ne keverd a kettőt.

    Te azt írod hogy ami nem Arma, iracing, Lock On, OPF, FSX, rfactor, LFS stb... azok már hülyéknek való játékok és ugy mondod mintha alanyi jogon járna ezekhez TrackIR, 100 ezres ( vagy drágább ) csodakormány, csodabotkormány stb... a francokat, ezeket egy pici réteg veszi csak meg, ami annyira de annyira nem számít ebből a szempontból.

    "szimulátornál kompromisszum kell! Vagy grafika, vagy a háttérben zajló számítások!"

    Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat... a mai technikával mind a kettőt meg lehet oldalni szépen, az más kérdés hogy a szim készítők a rosszabbik esetben garázsprojectek, ami egyenlő az igénytelenséggel a másik meg hogy valami kis kiadó fejlesztő ami egyenlő szintén az igénytelenséggel meg a többi ami fel tud valamit mutatni, bár a szim olyan játék amit kidobnak egyszer és sok évig játszhatod, de már mikor kijött akkor is elavult volt, persze van 1-2 kivétel.

    Mi is sokat játszunk Xboxal, másfél éve megvan a 360 és azóta Fifa-zunk online ( tudod foci szim ), Top Spin-ezünk online ( tennis szim ) online stb... most mondhatom hogy ez pécére nincs, valóban nincs, és akkor mi van?

    Vannak olyan játékosok akik játékokkal is játszanak és nem szim megszállottak... én pl mostanában Fable 2, Dead Space, Gears of War stb... az egy dolog hogy neked ez nem tetszik, nekem sem tetszik az Arma.

    Szóval ne próbáld a saját piciny izlésvilágodat kiterjeszteni világméretekre mert nem fog menni. Mindenki tudja hogy egyes játékok min érhetőek el. Pécé való szimekre, MMOra, RTSre... minden másra jobb egy konzol, aki meg pl nem akar garázsproject autós szimekkel szórakozni annak ott van konzolon a GT vagy Forza sorozat de januártól a Simbin Race Pro is elérhető lesz a 360 tulajoknak.