• dez
    #15
    "A kereskedelmit nem tudom, hogy hogyan olvasod közszolgálatinak, de Te tudod."

    Ha rendszeres híradót sugároz, akkor közszolgálati szerepet IS vállal. Pl. ez a feltétele, hogy egy adó FTA földfelszíni sugárzásra kerüljön. Vagy valami ilyesmi van, nem tudom pontosan.

    "Sosem volt alapcsomagunk. HBO-n kívül mindig volt minden. (Már amit adnak.) Az általad leírt csatornák többségéről hallottam."

    Akkor marad a hibás távirányító... :)

    "Most jut eszembe, hogy egyszer réges-rég volt HBO-nk. Asszem elég változatos volt azért a pénzért amit elkértek. Átlag 6x adtak le egy filmet egy hónap alatt. Azt hiszem ez magáért beszél."

    Szerintem ebben nincs semmi különös. Nem mindenki ül egész nap a tévé előtt. A 6-ból egyszer viszont talán rá is ér. (Rögzítője sincs mindenkinek.)

    "Mindemellett továbbra sem értem, hogy amikor ilyen olcsón lehet filmet kölcsönözni, miért fizetnek az emberek továbbra is a reklámért. Havi pár ezer forintért heti 9 filmet lehet kihozni."

    Talán mert nem csak ilyen filmek vannak a világon... Te sosem nézel dokumentum-, természetfilmeket, és más effélét?

    "Én választok és várom ama csatorna nevét amelyik ezzel lépést tud tartani. Most bedig beszéljünk arról, hogy az én problémám egy a sok közül. A listádból tekintve Te kábeltévével a seggedben születtél, aminek mindanyian örülünk persze. De ha sikerül legyőznöd az egódat és kinyitod a szemedet, észre veheted, hogy vannak emberek még rajtad kívül akik nem madzaggal az ánuszukban jöttek világra. Cserélj egy nyögdíjassal és kíváncsian várom, hogy hány tv csatornát fogsz nézni. Azért a pénzért amit meg csupán csak egy életen át fizettek adóként, azért megkapják a jól megérdemelt Győzikét és Balázskát."

    Ez miért a te problémád? Azt mondtad, sosem volt alapcsomagotok? Vagy ennyire a szíveden viseled a nyugdíjasok tévés sorsát? Easetleg te vagy a kisnyugdíjasok érdekvédelmi szervezetének szóvivője?

    Amúgy az m1, m2-n évek óta rendszeresen elég jó műsorok vannak, szóval nem értem ezt a retek+tv2 only dolgot.

    "Arról pedig, hogy mi elérhető torrenten és mi nem, arról ne nyissunk vitát, mert ezt Te sem gondoltad komolyan. Akat egy-két vállalkozó szellemű ember aki elég nagy gyűjtő. Legfeljebb Te nem tudsz róla."

    Kb. 5 éve torrentezek, némileg ismerem a kínálatot. Sokminden van, de nincs minden. Ráadásul sok dolog csak a 25. zárt oldalon van.