• BenceYCE
    A kereskedelmit nem tudom, hogy hogyan olvasod közszolgálatinak, de Te tudod. Sosem volt alapcsomagunk. HBO-n kívül mindig volt minden. (Már amit adnak.) Az általad leírt csatornák többségéről hallottam. Most jut eszembe, hogy egyszer réges-rég volt HBO-nk. Asszem elég változatos volt azért a pénzért amit elkértek. Átlag 6x adtak le egy filmet egy hónap alatt. Azt hiszem ez magáért beszél. Mindemellett továbbra sem értem, hogy amikor ilyen olcsón lehet filmet kölcsönözni, miért fizetnek az emberek továbbra is a reklámért. Havi pár ezer forintért heti 9 filmet lehet kihozni. Én választok és várom ama csatorna nevét amelyik ezzel lépést tud tartani. Most bedig beszéljünk arról, hogy az én problémám egy a sok közül. A listádból tekintve Te kábeltévével a seggedben születtél, aminek mindanyian örülünk persze. De ha sikerül legyőznöd az egódat és kinyitod a szemedet, észre veheted, hogy vannak emberek még rajtad kívül akik nem madzaggal az ánuszukban jöttek világra. Cserélj egy nyögdíjassal és kíváncsian várom, hogy hány tv csatornát fogsz nézni. Azért a pénzért amit meg csupán csak egy életen át fizettek adóként, azért megkapják a jól megérdemelt Győzikét és Balázskát. Arról pedig, hogy mi elérhető torrenten és mi nem, arról ne nyissunk vitát, mert ezt Te sem gondoltad komolyan. Akat egy-két vállalkozó szellemű ember aki elég nagy gyűjtő. Legfeljebb Te nem tudsz róla.