• AbyssLord
    hát ja, ezzel én se játszadoznék. vagy ha már a törléssel foglalkoznak, akkor mielőtt alkalmazzák, én foglalkoznék az emlék másolással, és írással is. mert jaj véletlenül kitöröltük a veterán katona halálfélelmét is a sok szorongás mellett. és kész, van egy közveszélyes gyilkológéped, akit soha többé nem engedhetsz ki emberek közé. Előtte meg csak egy szorongó rémálmoktól szenvedő magábaforduló ember volt, de élhetett a többi ember közt. Ugyanis a hibázás lehetősége benne van az emberben.
    És ez is, mint az atomenergia csak addig szép és jó, amíg nem kerül fanatikusok kezébe. tehát vannak dolgok, amivel szerintem nem érdemes játszadozni. ugyanis a kockázati tényezők sokkal brutálisabbak, mint amekkora előnyhöz juttatja az emberiséget.
    Arról nem is beszélve, hogy ha elkezdik ezt a multik pénzelni. Mert pénzért mindig lehet találni valakit, aki kifejleszt neked bármit. Legalábbis én még nem láttam tudós embert, aki a kockázati tényezők miatt megsemmisítené a munkáját...
    És eljöhet a jövő, hogy lesznek olyan ételek, amiket elfogyasztásuk után nem fogsz emlékezni rá, hogy milyen volt, és így bármilyen szar lehet, amíg nem károsítja a szervezetedet. és így a legnagyobb szemetet is eladhatod bárkinek, mert nem fog emlékezni rá...
    És persze, modhatjátok rám, hogy jaj paranojás vagyok, de elég csak az alkoholgyárakra néznem, és utána a saját piszkában fetrengő öntudatlan részeg csövesre, aki inkább éhezik, büdös és élve elrohad, de a napi piája meglegyen.
    Vagy épp a fegyvergyárakra amerikában, meg az osztálytársait és utána önmagát is halomlagyilkoló diákokra. és ezek után képtelenek egy olyan apró törvényt beiktatni, hogy ne jusson fegyverhez minden szerencsétlen...
    harmadik példának ugyancsak usát tudom felhozni, ahol fizetnek azért "tudósoknak", hogy bizonyítsák be, hogy de azért sincs globális felmelegedés. és furcsa mód mindíg van jelentkező.
    lehet, hogy mégse vagyok paranojás? ...