1990-ig levetített filmek!
  • Magic Boy
    Az egyik kedvencem, de sajnos már régen láttam.
    A sztory röviden:
    A Tánc TV válogatást hirdet a TV állandó táncos párja állásra.
    Rengeteg fiatal jelentkezik és a szakértők közülük válogatják ki a legjobbakat majd azoknak akiknek kiesett a párja kijelölnek párt a szintén pár nélküli továbbjutók közül.
    Így kerül össze a két főszereplő is.
    Elkezdenek gyakorolni együtt és közben egymásba szeretnek.
    Közben amikor kiderül a dolog a csaj apja mindent megtesz, hogy megakadályozza a lányát a folytatásban, de az csinálja tovább.
    Igazából csak ők és egy másik pár az esélyes, de a bökkenő ott van, hogy a srác apja a másik pár női tagjának az apjának a gyárában biztonsági őr.
    A srácot meg is zsarolja a az apja főnöke, hogy, ha nem szálnak ki akkor kirúgja az apját mire a srác elkezdi elmarni a csajt, mert nem akarja megmondani az igazi okot.
    Az apja ezt megtudja és megkérdi, hogy tudnának-e nyerni.
    Amikor igen a válasz akkor azt mondja, hogy akkor csak azzal törődjenek a többi az ő dolga.
    Viszont a csaj apja még mindig ellenzi a dolgot így a csajnak szöknie kell a döntőre.
    A döntőn minden jól megy, de mivel adja a TV így a csaj apja berobog, hogy leállítsa az egészet, de mikor odaér nem engedik csak a színfalak mögé. Ekkor viszont meglátja a lányát és mindenkinek elkezd dicsekedni, hogy az ott az ő lány.
    A film hapyendjeként természeteseden ők nyernek és ok lesznek a Tánc TV párja.

Bár nem tudom, hogy 1990 előtt vetített-e (szerintem igen), de örülnék, ha valaki tudna segíteni.
    Ha valaki tudja melyik ez a film vagy rémlik belőle valami (színészek neve pl) az légyszíves segítsen, mert régen hajkurászom már ezt a filmet.
    Ha valaki tud olyan helyet ahol olyanok vannak akik segíthetnek akkor egy olyan linknek is örülnék.