• FlyingV
    #5
    vajon kiki: az Apple gépek a totális számtástechnikai analfabétáktól a legmagasabb tudásszintű számítógépes szakemberekig mindenkinek az igényeit ki tudja szolgálni - a kevésbé számtechgurukét talán jobban is, mint egy Windows (olyan emberek jobban boldogulnak vele, akik angolul egyáltalán nem tudnak, mégis egy angol oprendszert használnak..), szóval én úgy gondolom, ha lesz rá pénzed/időd, hogy megnézd valamelyik boltbal, vagy kölcsönözz valahonnan egy ilyet, akkor mindenképpen próbáld ki, legfeljebb egy 'upsz, mégsem olyan mint gondoltam' lesz a vége.

    A lokalizációkról meg annyit, hogy az OSX-nek is elkészült már egy lokalizációja - feltelepíteni nem ajánlott a fordítás katasztrofális minősége, a frissítések 'kilövése' és a rendszert ->szétb@xó<- volta miatt. Emellett sok felhasználói programnak elérhető magyar nyelvű változata, ezek jobbak, mint az előbb említett 'csoda'. Mellesleg az angol nyelv nem lehet zavaró, ha pl használtál már 1 játékot, vagy fotosoppot angol nyelven, ki fogod ismerni magad - illetve ott van a sztaki szótár is.



    A nyereségekhez meg annyit, hogy ezek a számok csak viszonyításképp a Microsoft évi nyereségeinek a fele/kétharmada, szóval nem rossz. Egy kérésem lenne: 100 milliót legyenek kedvesek átutalni a számlámra, nagyon kéne. :) :S