A Radon Labs játéka
  • SaGa Jr
    #80
    Ennél az "egyik teremben lévő platformokkal" dolognál azért több infó kéne (ha nem tévedek az elf erdőben lévő romról van szó).

    Mert ugye van egy hely ahol amazonok voltak és már világít a 6 lapból 3. Itt az egyik csajszitól elvetted a nagy gúlát és a program is jelzi neked hogy itt nincs több dolgod mert a hölgyemények már megoldották a puzzle-t. Itt semmi dolgod.

    Egy másik helyütt súlyokkal kell játszani (itt ládák vannak). A harmadik helyen meg ahogy belépsz, megjelenik szemben, egy mély árok másik felén (ahová nem tudsz átmenni) egy csonti. Előtted sok (3x valamennyi) kőlap van ami a túloldalon is megfigyelhető. A túloldalon látszik vörös színnel hogy mely lapok csapdásak. Na azokra nem szabad rálépned mert a csonti pont arra mozog amerre te és így ha belesétál kezdheted előlről a megfejtést. A megoldás leírása ott van a kis állványon lévő könyvben (a trükk hogy neked nem onnan kell kezdened ahol a csonti "áll", hanem egy másik pontról kell indulnod).
    Ha jól csináltál mindent megkapod az újabb gúlát és mehetsz a bejáratnál lévő részhez beállítani a megfelelő kódot a szerzett kövekkel (szintén ott a megfejtés az ajtó melletti könyvben).

    Vagy platformon mást értesz? Mert vannak tekergetős lapok is (az egyik ajtót is így kell kinyitni emlékeim szerint, bár az elehet hogy a városban van a varázslónál).
    Ha arra a teremre gondolsz ahová két lépcsőn is fel lehet menni, majd felül vannak körbe amolyan állványszerűségek egy jókora rajzolat körül, akkor ott kell a démont megidézni. Csak a megfelelő módon össze kell állítanod az alakzatot és megjeleni ka démon akit leverhetsz. Ha az állványokra felpakoltad a köveket amit a zsintet bejárva gyűjtöttél, úgy a démon nagyon gyenge lesz. Ha nem teszed be a köveket akkor a démon mocsok erős ellenfél lesz, igaz több pontot is kapsz ebben az esetben érte, meg a varázsló akivel találkoztál párszor a kövekért jutalmat fog majd adni (már ha nem használtad fel azokat).