A Radon Labs játéka
 • SaGa Jr
  #79
  Tibbor:
  Mivel eleve leszel már bizonyos szinten mire eljutsz oda, hogy a templomot teljesíthessed (tehát meglesz már mindkét mozaik darab, bár a takarítást előtte is elvégzheted amint kinyitottad a templom bejáratát) így azon a szinten már teljesíthető a templom egésze. Ha akarsz várhatsz még de nem kell emiatt tovább erősödni. Erre értettem hogy nem szintfüggő a dolog. Nem hozzád igazítottak az ellenfelek, azok fixek és ha megy a ráverés akkor nagy gondod nem lesz csak a legvégén.

  Megjegyzem a rákok leveréséhez elég ha magas a védelem (hogy ők ne nagyon tudjanak eltalálni), mert eltalálni nem kunszt azokat. Ha ez teljesül, akkor csak egy megfelelő fegyver kell (mondjuk egy 25%-os wound esélyű), esetleg csapdák és a dolog egyáltalán nem kivitelezhetetlen egyedül sem, de csapattal nem szabadna hogy nagy gondot jelentsen.
  Trükkökre költeni nem kell (ezek a leginkább pontigényes tanulható dolgok), mert mindenki leverhető normál harcban is trükkök nélkül, de van ami jól jöhet ha költött rá az ember (ilyen például a tripla támadás, ami a leírással ellentétben nem jelent biztos találatot vagy háríthatatlanságot de mindegy).

  A félelf leányzó Feyris. Vagy őt mented meg a játék elején vagy a csatamágus Jaakon-t. Én nem szimpatizáltam a harci varázslóval így a lány mellett döntöttem. Most is ő a második tag a törpém mellett és lövész tudományával elég jól elboldogul, a kis bicskájával meg ha kell bunyózik, mondjuk emiatt van nála pajzs is).

  A dzsinn idézés úgy enbloc bármi ellen javallott (de ugyanez igaz az elementálra is). :) A tengeri kígyóhoz vezető feladatot meg az egyik elf leányzó adja az elfek táborában, miszerint keressed meg a tesóját. A célszemély a kalózok településén van a hídon túl (amit egy törpe őriz). Ő megbíz egy tárgy visszaszerzésével ami a nagy hüllő barlangjában lesz az egyik ládában. Na itt alaposan szét kell nézni mert a ládák és hordók között lesz majd egy lámpás amit felvéve kiszabadul egy dzsinn ami le is lép azonnal. Mikor elmenni készülsz a hajóval akkor újra megjelenik és megjutalmaz a dzsinn idézős varázslattal (holmi három kívánságról hallani sem akar és kijelenti hogy ő nem olyan dzsinn). Ha te nem tudod megtanulni akkor valamelyik társadnak adja aki képes varázsolni (ilyen meg úgysi csak 1 van).


  Calver:
  A varázslat valóban emberi varázslat és Feyris nem képes az emberi varázslatokat tanulni, de mivel a karakterem sem tanulhatot varázslatot így a dzsinn mondókája alapján ezért tanulta meg a lányzó az idézést (venni emg úgysem lehet ezt a varázslatot). Csak ő tudott ugyanis varázsolni a csapatból. Egyébként én sem tudtam neki emberi varázslatokat tanítani, de szükség sem nagyon volt rá, mert a villámos sebző varázslat amit bárki tanulhat elég volt harci varázslatnak az idézett lény mellé, plusz persze a védelem is jól jött).

  Majd kíváncis leszek ahogy a törpe karakterem megkapja vagy sem a varázslatot, merthogy ő sem tanulhat emberi vagy elf varázslatokat.