A Radon Labs játéka
  • SaGa Jr
    #70
    Nem igazán szinttől függő a dolog, hanem hogy milyenek a harci értékeid és milyen harci manővereket ismersz. Oda úgyis mindig egyedül kell menend, így teljesen mindegy hogy a csapatod mekkora szintű.

    A legfontosabb, hogy a védelmed legyen magas (a dodge is jó, de ahogy haladsz lefelé a rákok már alapból el fognak találni akár 18-as dodge-al is, szóval sokkal jobb ha a parry értéked magas és van pajzsod mert így több táamdást háríthatsz), vagy ennek hiányában ice cold warrior spell legyen a karakter repertoárjában (ez megvéd a wound tömegtől amit a téged körülvevő rákok könnyedén elérnek, mondjuk az is igaz hogy apránként még így is el tudnak koptatni könnyedén ha sokan vannak).

    Én amint kinyílt a bejárat végigmentem (az elfek tábora után mentem vissza a törpéhez olyan). Nagyon észnél kellett lennem, mert burglar (iylen karakterrel nyomultam) az nem varázsol, így maradt a csigákból szedett lövedékekkel való lődözés, időnként futás, csapdázás és pajzs + rapír kombóval bunyó. A csigák nevettséges ellenfelek, így velük nem volt gond, csak a rákokkal. Az igazi nagy csapatuk meg még odébb van, majd a 2. teleport után közvetlenül lesz egy szívós nagy csapatuk. Beletelt így is egy órába, jópár gyógyteába meg kötszerbe és gyógylötyibe mire leértem az aljára, de a lényeg hogy a tápos varázslatok hiányában is megoldható a játék ezen része (a sztorihoz nem kötődik, csak mellékszál, de a geode karakterek itt egy egész jó bothoz juthatnak jutalomként).