Sony Ericsson Z310i
-
én mesélek nektek erről a telóról. nekem ilyenem nincs (isten ments), viszont van a tesómnak. szóval aki gondolkozik egy ilyenen: ne tegye. qrvára rossz telefon. mindenféle szempontból. a kijelző botrányosan szar, a menü botrányosan szar, a kamera botrányosan szar. igazából kevesebb dologban nem botrányosan szar, mint amiben igen. még az alap telefon funkciókban sem muzsikál túl fényesen. csak pár apróság: aksi is harmatgyenge, 2 naponta lemerül. ha valaki hív, és nem nézed meg egyből, hogy ki az, energiaspórolás címen nem írja ki a nevet a külső kijelzőre, így nem tudhatod, hogy ki az, úgy kell felvenned. csodálatos megoldás. ugyanígy bejövő sms-nél, elmulasztott hívásnál is a 4 led hiába van ott, amikor kilövi magát és x percente villan csak fel. szóval szánalmasan szar telefon, nem is értem, hogy ilyet hogy lehet a piacra dobni. hab a tortán: 1 hete teljesen tönkrement, ki lett kapcsolva egy órára, és innentől nem kapcsolt be, és sohatöbbet nem hajlandó bekapcsolni, csak villog az idegesítő led rajta összevissza. egy fostenger, tipikus példája az igénytelen, tömeggyártott, max. hónapokra jó telefonoknak.