City of Abandoned Ships
-
sztipán45 #890 Hát erre még én sem jöttem rá. A játék felépítése nagyon hasonlít a Port Royalhoz. Ott az volt a vége, hogy felajánlották neked a kormányzói állást, és hogyha elfogadtad, akkor vége lett. Gondolom itt is lehet valami hasonló, hogyha sokat dolgozol a főkormányzóknak(Anglia-Jamaica, Franciaország-Tortuga stb.). De én nem tudom ezeket a kibebaszott angol, jamaicai, port royali főküldetéseket elkezdeni, mert mondtam, hogy mit válaszol a főkormányzó.(az a bohóc, aki parókában üldögel a fő szigeten a rezidencián) A másik, aki mellette áll, az ad sok munkát, de azok csak ilyen apró feladatok. Pedig van angol privát levelem is. Neked mik voltak a feltételek? Nem lehet, hogy magasabb szint kell hozzá? Még csak 31. szintű vagyok.:D:D:D:D
A mummy powder, meg valami szar, amit egy store-s embernek kell megszereznem, állítólag majd a Morgan kalózkapitány írnoka ad. De ugye ott meg elakadtam azokkal a kalandokkal, tudod, már mondtam, a gyöngyös szarakodás. Hogy raboltam neki kb. 1800 kicsi, meg 900 nagy gyöngyöt Turks szigetén. Akkor egyből nálam maradt mind, de kiraktam őket. És később meg nem bírom el őket. De Morgannak meg mindet be kell vinnem, különben rám támad.