City of Abandoned Ships
-
erebosz #761 Noss, megnéztem a Log Book-omat.
Amikor megérkeztem a faluba 12:25 kor kaptam az első infót a "fehér fiútol". Ez stimmel, mivel tényleg azt mondja, hogy az apja... meg az anyja ... gógyító indián, vagy valami ilyesmi. De a következő bejegyzés is tölle származik, mégpedig 12:40 kor. És ebben említi a nagyapját aki valami orvosságos ember, meg a 666 fekete gyöngyöt. Tehát rekonstruálnám a szitut: Berombolok a faluba és körbekérdezek mindenkit aki él és mozog a faluba. Ráakadok a "fehér csákóra" is. (12:25) Bemegyek minden házba, bekukkantok minden ládikába, kivéve a díszpintynél. A díszpintyel is beszélek, ha jól emlékszem ő mondja elősször Sharp nevét. Kijövök, és megint megkérdezem a "fehér kispajtást". Ekkor előhozakodik a 666 gyönggyel meg a nagyapjával. (12:40) Ez a játékban lévő idő, tehát párperc volt az egész. A sztorihoz hozzátartozik az is, hogy mire a faluig eljutottam, már jó párszor a tenger fenekére küldtem a Hollandit egy fregattal. (Nem volt kedvem elveszíteni sem a hajóm sem a tisztjeimet.) Az első sikertelen próbálkozások után nem vártam be a részeg beszédjében azt a részt, hogy a partokhoz érkezik. Csak mikor fejlesztett fregattom volt próbáltam meg elkapni. Pár visszatöltéssel sikerült rájönni a gyenge pontjára: a legénység. Mivel hiába piszok erős a hajó, pontosak és erősek a lövegek, ha nincsenek akik az egészet kezeljék. (A legénységem felét, és a "hull" 1/3-át így is elvesztettem minden egyes összetűzésben, de legalább egy szintet fejlődtem.)