cobra64#7
Megérdemelte azaz idióta amit kapott és szerenéje volt, hogy nem okozott halálos balesetett. Kellet neki a nagymenőt játszani, én személy szerint végleg eltiltotam volna a vezetéstől és sokkal súlyosabb bűntetést adtam volna neki hátha tanul abból.
Sajnos sok ilyen idióta van és én is ismerek 1-2 ilyen fazont. MÁr töbször is totálkárosá törte a kocsiját és még mindig játsza az agyát, persze ha valaki belehall vagy súlyosan megsérül akkor persze bánja a dolgot.
Ennek semmi köze a játékokhoz, mert akkor én már régen amókfutóvá váltam volna miattuk, mivel imádom a gta-t és társait. Illetve a horror játékokat is és eddig mégsem mentem darabolni az embereket.
Szóval az aki idióta az idóta, nincs rá jobb szó, ez a fószer meg pláne, hogy az. Hülyeség volt tőle feltöteni a dolgait a youtube-ra, illetve, hogy egyáltalán neki ált játszani az agyát.
Emberek hallhatak volna meg miatta, akkor már mehetet volna a villamosszékbe is szerintem, mert az ilyen nem édemel más, ha mások életét teszi kockára a sajátja mellett. Ha enyire meg akart volna halni, ugratot volna egy szakadékba. Vagy inkább mégsem, mert pechére agyon ütött volna valaki a motorjával.