• ziipp
    #61
    Magyarán: eyg kapitalizmusban az ember nem úgy "balhézik" (ha célt is akar érni persze, nem csak hőbörög) hogy leveleket írkál, meg anyázik fórumokon, hanem egyszerűen nem veszi meg.

    Szerintem van értelme a reklamálásnak, csak - és itt a fordulat - az nem egyenlő a balhézással. Nyilván nagyobb nyomást lehet kifejteni azzal, ha nem veszed meg, de szerintem fontos, hogy meg legyen a kapcsolat a vevők és a gyártók között. Itt van a web 2.0. Mire megyünk vele, ha felmegyek a Cannon oldalára és nincs egy normális fórum, vagy valami lehetőség, hogy mégis mi az ami tetszett/nem tetszett termékben, hol volna szükséges fejlesztésekre?

    A Microsoft egy óriás. Rohadt nehéz vele felvenni a versenyt, mert erőből letol, ha ésszel nem megy. De az Apple-nek mégis sikerül növelni a részesedését, mert náluk nagyobb prioritást érez az elégedett user. Ezt a szemléletet tovább gondolva, az egész világra kiterjesztve mit érdemes csinálni? Olcsóbb, univerzálisabb almát. Másodperc tört része alatt átváltanék rá.

    Itt van ez az amigás videó. MI EZ, hogy jobban bootol rajta a rendszer, mint az én csili-vili pár hónapos erőművemen?!