Nem mindenkinek de nekem az. És ezért jó, hogy nem akarják rámeröltetni.
"Ember csak szólok hogy mostanában egy 360 játék bőven 64 mb fölött vannak mentési fájlai."
Ilyennel elég ritkán találkozni, az én kártyámon kurvasok játéknak a mentései vannak, de több mint fele üres.
"Aztán ott vannak a DLC-k ami pár 360 játékhoz bonus"
Azt meg nem használom, nincs netre kötve a konzolom.
"Vagy a demók,előzetesek,arcade játékok."
Ilyenek sem jártak még a gépemben.
"Arról nem is beszéltünk hogy 360-ra is felehet telepíteni (jövőre jószerivel kötelező lesz mint ps3-nál is most) az adott játékot, ezzel a játék betöltési ideje is gyorsabb lesz."
ebayről 7e forintért vettem vinyót magyarországi cimre szállitással. (igaz azóta már eladtam de ha felmész akkor te is találsz ennyiért)
"Szóval szvsz nem annyira fölösleges az a merevlemez 360-ban sem."
Dez megint kifordigatta a szavaimat mint mindig. Soha nem azt mondtam, hogy fölösleges hanem azt hogy NEKEM AZ! Mivel semmi olyasmire nem használom a gépet amihez igazán vinyo kellne, így örülök hogy van olyan választási lehetőségem ahol nem kell ezt megvennem. Ez abból a vitából indult ki, hogy lefikázta, hogy a PS3-ban mindenféle nyalánkság van gyárilag ezért jobban megéri; pl wifi, HDD, BD. Viszont én meg örülök, hogy nem kell ezeket megvennem, mert egyiket sem használom. Én a konzolt játszani vettem. Berakok egy fifát és kész. Nekem nem kell wifi, nem kell a BD player és nem kell a HDD. És borzasztóan örülök, hogy ps3 minőségű játékokkal játszhatok feleáron. (mit fele, most voltam Corában 39.900 egy Arcade)