torrent és hasonló elven működő rendszerekkel semmit sem tudnak kezdeni... én mint LEtöltő nagyívben f*s*k arra hogy mi jogvédett és mi nem.. beírom a gúgölbe amit keresek, mittomén megtetszett egy szám a rádióban .. s a címét beirom a gugülbe... én nem vagyok köteles tudni hogy az most jogvédett-e vagy sem.. a torrent mint program és mint eljárás full legális innentől kezdve becsókolhat bármilyen bíróság.. ha akarják keressék meg az EREDETI SEED-ert (!) mert én mint letöltő nem vagyok köteles tudni, hogy a torrent programom tovább seedeli a cumót letöltés után.. innentől megint becsókolhat bármilyen bíróság.. pereljék a torrent program íróját, hogy miért így irta meg ezt a programot, viszont jó nagyot fognak sz*pni, mert a torrent program írója azzal fog érvelni hogy ő bizony legális anyagok terjesztésére írta meg a szoftverét ilyenre és ő is mossa kezeit ..ugyhogy maximux megpukkadhatnak mérgükben ennyi az össz. amit tenni tudnak a mélyen (LE)tisztelt fajvédő jogvédők.
és akkor még hol beszéltem arról hogy pl. hozzám hogyan is jutnak el egyáltalán amikor bekapcsolom , vagy akár erőltetve is bekapcsolhatom a titkosításokat és állcázásokat a torrent kliensemben..