Persze, hogy voltak pvp fmage-ek pretbc is, az egyedüli gond, hogy én kizárólag raid mage-ekről írtam, csak a szerencsétlen láma félreértette:) és elkezdte keverni a pvp meg a raid buildeket, kitalálva, hogy a frost (értsd nem 40-0-21, hanem a klasszikus 17-0-44) milyen jó single trg dps:) Na ezek után képzelem mennyi köze van a gyereknek a raid-ekhez (kara cleared wotlk talentekkel?:) )
Tény, ami tény pretbc a pompyro volt a bevett build, de megélt mellette a frost is, aztán bc-vel nagyjából minden pvp játékos rerollolt 17-0-44-re, de 20000 fölött is ismertem bc-s pompyro-t.
A wotlk-ben pedig, ha teszik lámer barátunknak, ha nem arcane a main raid single trg dps build. Csak el kell olvasni az arc brill-en lévő cikkeket, bár egy jobb raid játékos ránéz a telentekre, és látja, hogy mi raid build, és mi nem az. Aztán gyorsan kiszámolja a dps-eket az egyes életképes buildekre. De látatlanba mernék fogadni, hogy arc viszi 80-on a pálmát, kezdő raid buildnek pedig kétségtelenül ez lesz a legjobb, mert ebben van a sok stat/manaregen javító talent is. Amúgy az új arc raid mage-el a játék is sokkal érdekesebb lesz, mint klasszikus 3-47-11-es sroch-fb rota, ami lássuk be nem volt valami mozgalmas.