Azaz a bolygónké...
  • ZilogR
    #82
    1.) Minden ember születésekor kiszámítják mennyi ideig él, ennek megfelelően megkapja előre a teljes élete alatt előteremtett fizetését, amelynek 98%-ához csak 23 éves kora után juthat hozzá.
    2.) Hasonlóan feltételezik, hogy egy lakást és három gépkocsit is fog vásárolni, így ezek alanyi jogon járni fognak.
    3.) Mivel az emberek anyagi biztonsága biztosított, így mindenki sokkal nyugodtabb és kevésbé agresszív életet fog élni.
    4.) Mindenki kötelezően iskoláztatva lesz, ebben az egyetemi képzés is beleértendő.
    5.) Mindenki folyamatos életvitel követés mellett a számára leginkább testhezálló pályát választja, de azt kötelező jelleggel.
    6.) Mivel mindenki olyan pályát választott, amivel foglalkozni szeretne és a tehetsége alapján került az kiválasztásra, így örömmel fogja ledolgozni azt a munkát, amiért előre ő már megkapta a fizetését.
    7.) Minden fiatal vagyonos és legteljesebb egészséges korban nyugodtan élhet, teljes anyagi biztonságban - nem pedig azért kell küzdenie, hogy idős korban éljen jobb körülmények között.
    8.) Az anyagilag már nem motiválható fiatalságot jobban motiválja a munkából adódó újabb kihívások, így sokkal hatékonyabb gazdaság építhető fel.
    9.) Akik ezek ellenére kerülik a munkát, azoktól megvonnak támogatásokat, bezárhatják és testileg is bántalmazhatják a törbények által szigorúan rögzített formában.
    10.) A példaállítás alapja a nyilvános megszégyenítés, a szabadságjogok csökkentése, a javak megvonása és a fizikai fenyítés.


    Na, kb ilyen egy működő társadalom...


    :D LOL deberúúúúúúgtam...