Azaz a bolygónké...
  • Gray Wolf
    #103
    Az Én véleményem szerint:
    a kőolaj elfogy 50 éven belül--> meglehet oldani vannak napelemmel, vízzel működő kocsik
    földgáz elfogy 50 éven belül--> ez már bibis, mert ugye fűtünk, főzünk, de nem a világvége.
    A mostani gazdasági válságból nem lesz 3. világháború. Gratulálok ennek az okos Zsuzsának, aki néha beült a töri órára és ezt a következtetést vonta le.
    Az ózonpajzs képes magát regenerálni. Talán a tudósok is 1 idő után képesek lesznek vegyi anyagokkal visszaállítani az ózonlyukat.
    A föld alatt is lehet élni. Bár elég szar lehet és senki nem akar gondolom. Talán 1 idő után kénytelenek leszünk a föld alatt élni.

    Olvad a sarki jég, megemelkedik a tengerek vízszintje. Elfogja önteni az alacsonyabb fekvésű országokat. De ez minimum 100 év addig kilehet találni, hogyan is oldjuk meg a feladatokat x]

    Ez a metános történet, gondolkozzál már ha 2 év múlva ilyen történne akkor mért nem tud senki semmit? Én nem is hallottam, tv-ben se láttam, nem is olvastam róla. Nem lehet 2 év múlva max 100 év múlva.

    Meteorok becsapódhatnak- most még nem tudunk ellenük védekezni de 100 éven belül nincs kilátás meteoritbecsapódásra. Addig már fejlettebb lesz a technológia, szóval vmi lézersugárral eltéríthetik a pályáról az ilyen meteoritokat.

    Népességnövekedés: Őszintén szólva Európa az fogy, Ázsia és Afrika nagyon növekszik. Ez elég nagy baj, kordában kéne ott is tartani a létszámot. Persze próbálják is mint Kínában azok a családok kapnak kedvezményt akiknek 1 gyerekük van.


    Nagyon idegesít ez a pesszimista hozzáállás, itt mindenki azt hiszi hogy úgyis végünk lesz.
    Ne úgy nézzünk a jövőbe, hogy jaj hülye emberiség kiírtja magát.
    Te is ember vagy. Gondolkodj el magadban és cselekedj^^.
    És a rasszista hozzáállás itt néhány embernél kiábrándító.