• Penge4
    cousin333: Ez sem rossz, ezzel mégtöbb helyet tudsz spórolni. Egyébként itt lehet megnézni pixelre pontosan.

igy legalabb 4-5 perc beallitani amire ilyen lesz

Ide lehet feltölteni az eszköztár beállításokat.

Alapvetoen a regi office elrendezeset koveti. (regi excell-ben is alul voltak a tab-ok, tovabba altalaban ket toolbar sor volt) Aki ennel atlathatobbat csinal annak csak gratulalni tudok.

Ez szubjektív, de nem célszerűbb lenne a tálcát felülre tenni?
    Erről beszélek: felül. Az elején szokni kell (mint mindent), de utána gyorsabban el lehet érni mindent szerintem.

Akkor aki IE-t használ, árulja már el, hogy miért! Kipróbált már másik böngészőt?

Tény, hogy a 90% nincs a helyzet magaslatán, de ha jól tudom például moonman is IE7Pro-t használ(t). Róla meg aztán tényleg nem lehet elmondani, hogy hülye lenne hozzá.
    Na meg sok ember (főleg az idősebb korosztály) még közösségi oldalakra sem járkál, híreket olvas meg ilyesmi, ahhoz meg bőven elég az IE is.
    Én ezt az IE ellenességet nem értem igazán. Mindenki azt használ amit akar, nem kell erőltetni semmit. Biztonsági rés meg arra van, aminek nagyobb a részesedése. És miért szívjanak a poweruserek a sok egyszerű user miatt, aki a FF és az Opera képességeinek a 90%-át ki sem használja, csak mert most ez mindenkinek a mániája, hogy át kell téríteni valakit.
    Legyen az IE w3c valid (jó úton halad ezirányba) és akkor mindenki örül. Az egyszerű user, mert nem kell neki telepítgetni, a minimalista user, mert nem telepít feleslegesen semmit, amire nincs szüksége és a poweruser, mert a sok Pistike nem hígítja fel a feedback-ező közösséget, ezáltal zsákutcába terelve egy böngészőt.