Turdus#52
nagylzs: én sem szeretem a flameket, de itt annyira beképzeltek vagytok, hogy egyáltalán nem veszitek a fáradságot, hogy végigolvassátok amiket írtam.
A több kép egyébként jó ötlet, én is gondoltam már rá, de pont amiatt vetettem el, amit írtál.
vajon kiki: "megszerezni Brute Force technikával"
Hahaha :-)
Ha elolvastátok volna, amit írtam, tudnátok, hogy ezen módszerek egyike sem célravezető, mivel ezekre direkt számítottam, és beraktam védelmet ellene.
A brute force kifejezetten nevetséges, mivel minden teszt egyedi. kb annyi az esély, mint lottónál: valszámosok gyakran esnek abba a hibába, hogy kapcsolatot keresnek a húzott számok között, de ez alapvetően hibás: az egyik húzás egyáltalán nem befolyásolja a következőt, és itt is ez a helyzet: minden egyszer megjelent teszt garantáltan egyedi a legelső próbálkozásig, nem lehet mégegyszer reprodukálni.
Szóval még mindig ott tartunk, hogy ha szerencsések vagytok, akkor elméleti max 10%. (Gyakorlatilag ennél kisebb, mert annak az esélye, hogy az a válasz lesz a jó, amit kinéztetek, még kisebb (teszem azt az elsőt néztétek ki, és 1000 próbálkozásból egyszer sem dobja a program az elsőt jó válasznak)).