• nagylzs
    Nem szeretem az ilyen flame-eket de Turdus annyi beképzelt hogy ezt nem lehet kihagyni. :-) Szóval:

>"megfelelő programmal szimulálom a kattintást"
    >Lássuk azt a programot.

http://www.autoitscript.com/autoit3/

Szeretném hangsúlyozni hogy ez csak 1 példa, vannak más lehetőségek is!

>"Ha 10-ből egy sikerül akkor másodpercenként megvan egy regisztráció.
    > Ez közel sem "feltörhetetlen"."
    >
    > Másodpercenként nem tudsz ellenőrizni, arről gondoskodik a késleltetés.

Mármint úgy érted hogy egy IP-ről nem tudok. Na és akkor mi van? 10 IP címről percenként így is meglesz 6 regisztráció, akkor az egy óra alatt 360 . Ez bőven elég flood-olásra. Persze lehet növelni a késleltetés idejét, írhatod rá hogy akkor nem 1 másodpercet vársz hanem ötöt, meg egyéb trükköket, de akkor én meg azt írom rá hogy nem 10 IP-ről próbálkozom hanem 20-ról stb. Az alap módszered hatékonysága ettől még nem fog megváltozni, ezeket a trükköket meg más módszerekkel is el lehet játszani. A lényeg nem változik.

> Az, hogy feltörted, nem azt jelenti, hogy mázliból kitalálod egyszer vagy
    > kétszer, hanem hogy olyan programot mutatsz, ami MINDIG jól válaszol.
    > Nem ugyanaz...

Már bocs, de előszöris te nem a "feltörést" hanem az "átverést" szabtad feltételül. Ne szépítsünk! "A MINDIG jól válaszol" típusú programok nem léteznek a többi módszerre sem, mégis úgy tekintenek rájuk mint idejétmúlt, gyenge védelemre. Ez pedig a tiédre is igaz.

Egyébként meg a "próbálgatásos módszer" egy létező, ismert és bevált módszer. Ez nem "mázli", hanem elismert dolog. A 10%-os arány pedig már átverésnek számít. Lehet hogy van olyan alkalmazás ahol a 10% még nem probléma, de a legtöbb helyen az. Tehát a szoftvered átverhető. Pont.

A feltörésben nem vagyok biztos (100% arány elérése), de erre nincs is szükség.