• floatr
  #129
  "ez nyilván a te szakterületed" -- Megtisztelő, de sajnos nem -- pedig jóval pénzesebb szakma -- próbáltam számodra is érthetően fogalmazni, de úgy látom focista vagy.

  "Ez szép öngól volt, mert a saját postod szerint pontosan ezt tették a az oo fejlesztői, de amit lefeljesztettek az is egy bughalmaz, holott biztos, hogy konkrétan ez a része nem változott az ooxml-nek." -- Miért lenne öngól??? Én fejlesztettem? Én terjesztem? Származik belőle bármi hasznom???
  Itt te vagy foccer barátom az egyetlen, aki arcpirítóan ész nélkül ajnároz egy szaros alkalmazást. Amellett viszont örülök h indirekte is de elismered h semmi közöd sincs a szoftverfejlesztéshez. Bár akkor nem vágom, hogy milyen alapon hinted az igét.

  De látom kezdünk egyetérteni, hogy a vista félkész, és az ooxml meg egy csődtömeg.

  "Teszerinted ilyenkor el kéne inditani egy újabb fejlesztési projektet" -- "Aki erre külön szoftvert fejleszt az szimplán hülye, vagy nagyon különleges igényei vannak." -- "a <<nagyon okosoknál>> mi az adatbányászat kimenete, ha nem táblák és grafikonok?" -- no alakul ez, a végén még rájössz valamire, és meggyőzöd magad, ami már intelligenciára utalna.
  Az alapállapot ugye az volt, hogy a mikorszoftos feltalálta az olapot, a táblázatkezelést, és a diagrammokat. Ezekre a feladatokra csak a szoftos készített alkalmazásokat. "Kapcsolat nélküli kocka" az bazeg

  "Az, hogy az oo teljesen inkompatibilis az ms office-al az rendben" -- Mááááhhháááháháhhháááááááááá

  "az a bibi, hogy az oo saját, nativ formátumában sem ismer kismillió ms office-os feature-t." -- erre gondolom azt a kis szöszödet szeretnéd felmutatni bizonyítékként, vagy a kapcsolat nélküli kockákat, esetleg az űberfasza menühelyettesítő szalagsáveszköztár-izét. Ennyi zombi nem tévedhet

  Szerencsére mindig lesz különbség. Vannak bosszantó átjárhatósági problémák, ami a szoftos formátumok zártságából, és végnélküli definiálatlan önvisszahivatkozásaiból adódik (ezeket fogja cipelni magával még jópár verzión keresztül). Szerencsére lehet választani, kinek melyik jobb.