• Kheller
    #124
    "Az egészben az a vicces h egy fasza kis szaggatott mintáért vérre menő csata alakult"

    ezek szerint nem olvastál túl figyelmesen, ezer más sebből is vérzik az oo, csak ezt a szaggatott keretet akkora pofával adta itt elő pár otthoni pistike, hogy tudja az oo, hogy picit nagyobb hangsúlyt kapott a triviális megcáfolása.

    "Az meg h egy jófajta zárt/nemrég dokumentált formátum 100%os támogatását akarják leverni egy szoftveren, ami korábban készült el, minthogy az adott formátum specifikációja teljes terjedelemben elérhető lett volna"

    nocsak-nocsak. Tegnap jelent meg az oo3, csak nem ma jelent meg az ooxml speckáiója? Tudtommal hónapokkal ezelőtt vált iso szabvánnyá, és azelőtt is hónapokkal már elérhetőek voltak a draftok. A kb 60 mp alatt egyértelműen meghatározható spacing hiba, már csak hab a tortán, nem kellett hozzá se iso szabvány, se dokumentáció, csak összehasonlitani két dokumentumot és a szöveges xml-ből megnézni mi a különbség. Szóval meg lehet próbálni menteni a menthetetlent, de ez iszonyat égés az oo részéről.

    Másrészt pedig nem volt idő az ooxml-re? Semmi baj, csak akkor pofa kussba állit, vagy nagy betűkkel odair, hogy alpha állapotú az ooxml import! Ehelyett nagybetűkkel, világmegválto featureként figyel minden leirásban, cikkben, a sok otthonipistike meg bekajálja a marketing zagyvaságot, aztán osztja az észt a forumon, hogy márpedig az oo3 tökéletesen kezeli az office 2007 formátumait...