Harry Seldon (csak nem Asimovtól a név? :)): elolvastam a belinkelt kis irományodat és annyit tudok mondani hogy gusztustalan. Tuti a másik oldalon dolgozol.
A munkádról és az életemről pár szót. Jártak nálam kedves kollégáid (vagy lehet éppen te). Az ügy iratai természetesen mindeki számára elérhetővé teszem ha szükséges.
Nos az igazság: 10 éves korom óta minden filmet megnézek pénzért a moziban. (megvannak a jegyek), vannak eredeti CD-m (közte Windows is :P). Tény hogy töltöttem le kbhavi 10GB. Amit megnéztem moziban szerettem otthon is megsasolni még 1szer. Az a játék ami tetszett megvettem (PL: CS).
Erre kijöttek a tetves kollégák, államvizsga előtt 1 hónappal és mindenfajta együttérzés nélkül összepakolták a dolgaimat. Még a diplomamunkámat se menthettem le.
Persze én vagyok az a qva nagy csaló és én lopok.
Kérdéseim:
Az államnak megérte hogy ennyi pénzt és energiát rámpazarolt? (a költségek árából lehetett volna venni 1 új PL mentőautót amiből eleve kevés van)
Az államnak megérte, hogy olyan adósságba kergetett amit tisztességes úton nem tudtam kifizetni?
Az államnak megérte, hogy 1 munkaképes (már diplomás) ember van a piacon akinek esze ágában sincs ezek utándolgozni?
Az államnak megérte hogy bosszúból 2szer annyi pénzt húztam le róla mint amik az ügyvédi költségeim voltak?
Most jöttek hozzám mennem kell, majd folytatjuk...előbb válaszolj!