• Skynet85
    Kezdjük ott, hogy neked max öcsike úr, nem érdekel a korod nem a kor alapján kell a tsztelet kivívni és én se bratyoztalak le még sose (ez csak egy szösszenet a megszólításért).

Tanulj meg légyszives olvasni 30-35 évesen az ember jó ha tudja mi a monitoron az a sok feket krisz karsz, és még jobb ha fel is tudja fogni, hidd el, ha egyzser sikerül egy világ fog megnyílní előtted. (utalás arra a mondatomra, hogy ,,Jaj, neeem ? Huha nem igazán látok egy földön futó valamire való ISMÉTLEM, valamire való zenészt sem, akinek meg géppel rakják össze a ,,zenéjét" nos ő..."

Vajon csak én nem látom azt a hsz-ben ahol jogot formálok a lopásra? Nem megyek bele ebbe a dedós bibí nekem sok az eredeti cuccom szájalásba, de még is szal bibíí pl jog tiszta winről írok neked miközben jogtiszta online rádiót halgatok majd jogtiszta koncertre is fogok menni és sorolhatnám(muszáj volt mert még én leszek itt a fő lopó).

Az én kedvenc zenészeim, tom nem a reklám helye, de pl Nightwish sose fog elmenni esztergálni mert értenek ahhoz amit csinálnak, és pl debrecenben ott fogok csáploni tavasszal b.nőmel a fönix csarnokba, tod csak hogy ne midíg lopjak.:)(érdekes ők pl sose panaszkodtak még, hogy fárasztó a koncertezés).

Ezt pedig már csak úgy hozzá teszem, nem tudom mi fog még rám várni, nem vagyok elkeserdve egyedül az bánt, hogy pl látom mennyit meloznak a szüleim akik valóban hasznot hoznak és még se arra ébrednek hogy, épp hawain nyaralnak, de ez tény valóban egyéni szoc problem.

(A pejoratív jelzöidet meg legközlebb nyugottan ki is hagyhatod mert szinte nem is látom szájkaratézni énm is tudnék, de már réges régen kb 5 évesen felfogtam teljesen felesleges főleg x km-ről 30-35 éves kórban(nem elgépelés) talán Te is felfoghatnád ,,barátom":)