• Roli
    Asus laptopot vettem én is, nem a legerősebb de nekem pont jó. Majdnem egy éve, augusztus végén azt mondta az akkuja, hogy őt többé nem töltöm fel ( előző nap még nem volt semmi baja, másnap már nem lehetett tölteni ), elvitték, 3 hét múlva visszakaptam,hogy arra panaszkodott, lemerült a CMOS eleme, mivel kellett ezért 1 hét múlva visszavittem, hogy mi van aztán csak használtam mert a szintén Asus alaplap az asztali gépemben elérte a kritikus 3,5 éves kort és véletlenszerűen lefagy ( mindenkinek akinek P4P800-as sorozata van ismerőseim körében pontosan 3,5 éves korában elromlott, volt akinek szimplán átégett ) A laptopom két hete lefagyott Photoshop közben és azóta nem kapcsol be, most megint a szervízben van és nem itthon, hanem Szlovákiába viszik ki újabban... Kiábrándultam belőle eléggé... Az Asus-ból. Még ha csak velem esett volna meg ilyesmi, de többfelől hallottam főleg az alaplapok 3-4 év közti hirtelen kipurcanását, pedig nem húztam, nem ment sosem éjjel nappal mondhatni nagyon is megkíméltem, a laptopot is!