• Tetsuo
    #47
    Az elktroszmog h szunne meg, mikor a jovokeped szerint mindenfele szabvanykavalkad lesz, talan emiatt fog majd minden kommunikalo eszkoz (pl kavefozo), pasztazni az optikai es UHF intervallumokban is.. veletlenszeruen mas es mas eszkozokkel kapcsolatot teremtve, akar a haz elott elhalado autokkal.

    Az en jovokepem meg vmi olyasmi, h 1 globalis frekvencia es 1 fejlett tomorites, minden ezt hasznalna, nagyon praktikus lenne, nem lenne mozgo v esetleg magneses alkatresz, az informaciok 3Ds tombokben tarolodnak fizikailag kb mint a Supermanben levo kristalyok.. :) minden embernel lenne 1 szemelyes terminal kb mint a mai radiotelefon.. amivel mindenre ra csatlakozhat, hasznalhatja vele a kulonbozo "felhoket", igy nem kell specializalni azt.
    Lezeres kivetito a kijelzoje es termeszetesen nincs rajta billentyu. :) Mai technologiakrol irtam ill ami a maiakbol elore vetitheto, persze lehetnek meroben ujak is, mint pl agyimplantatum ami stimulal, fordit, stb..
    Szal a lenyeg, h 1fele kommunikacio lenne a bolygon 1 fele nyelven.. ez lehet h jo lehet h rossz, de szvsz ha modern jovo lesz, akkor annak ez is resze lesz.