Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
  • Molnibalage
    #828
    Degenerált ember degenerált problémával? Mégis miért? Azért, mert esetleg érzelmileg sivár vagy?

    A sci-fi egy dolog, de az alapján jövőt tervezi a röhejes kategóra. Ha a te szemléletmódodat nézem degenerált emberek szánamlmas képzelgései arról, hogy ha nem tudnak valamit a jelenben megoldani - vagy nem tetszik nekik - akkor azt álmodják, hogy a jövőben vannak.

    Tuodod a való életben vannak érzelmi jellegő problémák, műszakiak stb. Valaki erről, valaki arról szeret olvasni. Attól még nem kell valakit degeneráltnak nevezni.

    Degenerált az aki hülyeséget beszél, lenézi a másikat, közben az állítólagos "szakterületén" egy nagy 0. Esetünkben valahogy ez rád illik Folyamatosan műszaki és tudományos összeesküvésről beszélsz mikor egy annyira természedttudományosan nulla vagy, hogy az már durva. És érdekes módon, nem én látom ezt egyedül így. Nem furcsa, hogy az összes komoly műszaki végzettségű ember vagy azon a szakterületen dolgozó (számítógép szerelést nem hasolnítsuk már a mérnöki munkához...) és itt fórumozó csak kiröhög, vagy teljesen hülyének néz? Lásd előző poszt. Ehhez pluszban még a mártírpóz már csak hab a tortán. Az elmeorvosi eset határád súrolod szerintem.