Igen, PC-re is jön!
  • SaGa Jr
    #294
    Captured Imp esetén sem mindig ezek lesznek a kinyerhető alkatrészek. :-) Itt szól bele a dolgokba nagyon a chain. Ahhoz hogy siekrüljön elfogni bármilyen dögöt, ahhoz az kell, hogy a célpont unionon sikerüljön overkill-t csinálni. Tehát ha sérült már, egy ütésből akkorát sebezni hogy biztosan belepusztuljon. Akkor 1-2 dög elfogásra kerül. Azonban ha lassan, apránként megy a feldarabolás, akkor nem nagyon lesz elfogott lény.

    Egyébként ha kétszer szerepel egy adott fegyver a fejlesztési lehetőségek között, az azért van, mert a másik variánshoz más típusú alkatrészek kellenek. Nézd meg, mert lehet hogy ahhoz meglenne a szükséges alkatrészmennyiség. Vagy könnyebben hozzáférhető.

    A Commander's Broadsword tényleg nem egy nagy szám. Az igazán jók meg úgyis majd a végén lesznek csak elérhetőek, mert a legfejlettebb technikák kellenek a létrehozásukhoz, amik a guild feladatok elvégzéséből szerezhető.
    Majd lesz annál jobb is, amit fejelszthetsz. Bőven van még egyéb útvonal is ebből a fegyverből. Amire érdemes odafigyelni, hogy a zöld színnel jelölt fejlesztési útvonal az zsákutca. Abból nem leeht továbbfejleszteni. A sárga esetében többnyire nincs további fejlesztés (bár van pár kivétel), míg a rózsaszín(lilás?) színnel kiírt nevű fegyverek valami még durvább eszközzé fejelszthetőek (baromi drágán és nagyon ritka, szinte fellelhetetlen alkatrészekből).

    De ilyen fegyvert venni is lehet egyes vegyesboltokban. Érdemes végigjárni minden boltost időnként. Sőt az is megéri, ha szétszed az ember fejlettebb fegyvereket, mert alkatrészeket abból is lehet kinyerni, bár pénzbe kerül a folyamat. Egyes cuccokhoz viszont sajna máshogy valami eszement nehéz hozzájutni. De alapfegyverek szétkapásánál is jöhet némi alkatrész.