Igen, PC-re is jön!
  • SaGa Jr
    #293
    A fegyver cseréje mindig automatikus és semmit nem igényel. Már ha az eredeti fegyvere van még nála és nem kunyerált el tőled valami mást, valami jobbat ami tetszik neki. A fegyver cseréje megtörténik az adott variánsra, amint megvan a szükséges BR. Ez tényleg így van.

    De a plusz alkatrészek tényleg csak azért kellenek a potenciális leader típusoknak, hogy a kiegészítőket turbózzák bele. Nem afegyvereiket vagy pajzsukat javítják fel, mert az mindeképpen megtörténik minden cucc nélkül. Az meg hogy kinek miből mennyi kell, az változik. Például Jorgen 2 karddal szaladgáló warrior változata 3 alkatrészt kért mindig (viszont neki csak 1 egyéb felszerelési helye volt), míg ugyanezen karakter kardos+pajzsos változata 2 plusz felszereléssel már 6-ot igényelt. De akár megvolt neki a kért cucc, akár nem, lecserélte a fegyverzetét mikor elérte a szükséges BR-t. De az egyéb felszerelése mindig csak akkor cserélődött, amikor sikerült összeszedni a szükséges alkatrészeket.

    A dologgal egyébként az a bajom, hogy a kísérő karaktereknek mindig előre beállított az, hogy milyen fegyvere lesz és milyen kiegészítője adott BR esetén. Még ha jobb is volt neki mert tőlünk kunyerálta, akkor is lecseréli azt az előre beállítottra. Az ini átírásos buli esetén is megtörténi ugyanez, csak ekkor legalább mi adhatjuk nekik oda eleve azt amit mi akarunk.