• shabba
    #13
    Mielőtt hülyeséget írnál. Az Invitel területével Digi Dunaújvárosban és Veszprém területén belül találkozik. Viszont ez nagyvárosokban is csak a lakótelepi, sűrűn lakott részeken csinálnak LAN-t. Szóval talán maximum úgy az Invitel szolgáltatási területének ~5%-án kínálhatnak LAN szolgáltatást. A többi több mint 95% ha akarna se tudnak Digit választani.

    Az Invitel ajánlataira van próbahónap, ez alatt azért kiderül milyen az előfizetői hurok minősége és milyen sebességet lehet rajta elérni. Akár azt is felmérheti a fogyasztó neki mekkora adatmennyiségre van szüksége.

    Az 5GB átlag felhasználónak elégséges adatmennyiség, márpedig az átlag felhasználók adják az internet felhasználók döntő részét. Így értelemszerűen olyan ajánlatok kellenek ami a többségi igényeihez passzol. Az 1GB meg belépő szinten jó lehet azoknak akik valóban koca netesek. Akik egy hónapban mondjuk csak 5-6 alkalommal ülnek le a gép elé, akkor is csak egy kicsi webeznek, esetleg chatelnek, elolvassák a leveleiket és annyi. Ilyen felhasználóból is akad bőven. Akinek meg több kell annak ott a korlátlan csomag, fölfelé váltani bármikor lehet, ha időközben a felhasználó úgy dönt neki nagyobb adatforgalom kell.