A topic, ahol a homofóbok, a homofilek, a semleges kívülállók és a homoszexuálisok megtalálhatják a közös hangot.

Emberek vagyunk mindannyian, próbáljunk meg aszerint is viselkedni!
  • Jimmyke
    Nah végigrágtam magam a topicon, meg kell mondjam rég szórakoztam ilyen jól, mikor az első pár oldalt olvasgattam, panther barátunk érdekes egyéniség :D

Genetika vs. Nevelés: Hát én a nevelés mellett teszem le a voksom, sokat nyom a latban, elképesztő dolgokat lehet bevésni egy gyerek agyába, amik gyökeresen megváltoztathatják fejlődését, szerintem simán lehet búza csórikámból, ha egy meleg pár erre akarja céltudatosan nevelni, akkor legyen már joga a jóérzésű embereknek tiltakozásra.

Volt egy osztálytársam, spontán előjött belőle, bár elképzelhető, hogy figyelemfelkeltés célját szolgálta főleg az elején, azt hová vezetett ez is. Jóarc meg minden, nem akarom a Dunába lövetni, ő dolga.

Egy kis off: Jókat mosolyogtam ezeken az általánosításokon, éjsötéten öltözködöm, hosszú hajam van, szeretem a metált, azt mikor reggel/hajnalban jövök haza buliból/koncertről nem egyszer tapasztaltam hogy emberek átmennek a túloldalra, lehet azé' mert úgy járok mintha egy seregnek készülök egyedül nekimenni, de hát istenem, gyorsan akarok Aból Bbe eljutni :D
    Főzni tanulok itthon, mert ha albérletbe lakok majd nem akarok szar gyorséttermin élni és segítek anyámnak mosogatni/takarítani mert sok dolga van + munkahely mellett levelezős egyetemet végez, akkor most metroszexuális homi lennék? :)

SQJnak meg nagy reszpekt!