• Hunreal
    #58
    dehogynem Te okoska.. Istenem... menthetetlen egy ember vagy... Hadiipar mi?? Az tény, hogy a hadiipartól jó pár dolgot kaptunk MI KÖZEMBEREK, ÁTLAGEMBEREK, de közel sem annyit mit gondolnád. Szerinted miért van az, hogy például a civil használatra a GPS pontatlan?? Miért van az, hogy az internet már a 70-es években volt, de az ÁLLAMPOLGÁROKHOZ ez mikor jutott el? A számítástechnikában is előrébb van a hadiipar, de kérdem én: Mi felhasználók mikor kapjuk kézhez ezeket az eszközöket? Hány év elteltével? Az hogy miért kapja meg a civil ember később vagy lebutitva az adott eszközt, azt szerintem kitalálod te magad is...
    A másik az, hogy mi t*köm köze van az Intelnek a hadiiparhoz? Ez most hogy jön ide? Te, én akkor is később kapom meg az új fejlesztéseket ha az Intel az ET-nek gyártja a csodaprocesszort. Amíg nincs verseny, addig nem is gyors a fejlesztés... LÁSD: WINDOWS - LINUX , IE - FIREFOX , Játékgyártó cégek (Kinek jobb a grafikai minősége) vagy a mostani Iphone vs telefongyártók. Szerinted ha az apple nem készíti el az érintőképernyős telefonját (TÖMEGGYÁRTÁSBAN, KÖZEMBEREKNEK), akkor a többi telefongyártó (Nokia) mikor lépte meg volna ezeket? Az Iphone után az összes gyártó készit(i)ette a saját maga-maga termékét. Oké lehet már ezer éve és létező technológia volt, de a verseny hatására készültek el a többi gyártó, hasonló telefonjai.
    Mint mondtam a hadiiparnak rengeteget köszönhetünk, de közel sem annyit mint gondolnád. Míg megkaptuk a civil életbe a technológiát azért teltek-múltak az idők.
    A fejlesztések meg igenis VISSZAESNEK! Tudod a FUTÓVERSENY...!!! Látszik egyáltalán lövésed sincs a kereskedelmi vonalról... Fröcsögsz, okoskodsz, de r*hadtul nem veszed észre, hogy egyedül vagy az állításiddal.. Nem furcsa ez számodra?