• Komolytalan
    #32
    "Miért zárja ki az ezt? Egyébként nem baromság így van. Eljut magas szinte, megtapasztalja milyen, elunja és lép. Bot nélkül meg sokkal tovább tart a kari felhúzása, ami sok sok előfizetést jelent."
    Ha bottal eljut magas szintre mit tapasztal meg szerinted a játékból? Semmit. Ki van kapcsolva a monitor, érted? Nem is látja. Nem is hallja. Magától játszik, azért bot. A WoW csapatjáték, a játék 90 százaléka a legmagasabb szint után van, és azokat már csak csapattal csinálhatod (egy idő után meg már csak fix csapattal van esélyed). Ki fog szerinted egy abszolúte tapasztalatlan, karakterét nem ismerő játékossal játszani csapatban? 2 perc alatt kiderül hogy béna, és kirúgják partyból. Hozzánk jelentkezett egy igen jól gearelt (kb 1 egész tierrel jobb volt nálunk), de bevallottan vásárolt karakter. Esélyt se adtunk neki, mivel vásárolt kari volt, ergo nem ért hozzá.

    "Még egyszer? Miért hol írtad le? Mit arcoskodsz te "gyogyós"? :D"
    A te hozzászólásodra adott válaszomban:
    "Ezzel sokmindent nem lehet elérni, csak goldot, meg magasabb szintet. De goldért nem kaphatóak az igazán értékes cuccok"
    Szövegértelmezés egyes. Vár a kisegítő iskola, alias gyogyó.

    "Egyébként jó szar egy rendszer, gondolom virágzik a lopkodás. De egyébként leírtam hogy l2-ben sem goldér veszek mindent, de látom nem sikerült megérteni, túl bonyolult."
    Aha, persze, ezt aztán le lehet vonni ennyiből. Mégis mit lopkodnak? Játékon belül nem lehet lopni. Accountot lehet attól, aki hagyja. Mert ugye authentication tokent se L2-höz vezették be, hanem WoWhoz. Mivel egy WoW account érték, elég jól forintosítható. Keress csak rá bátran.
    Egyébként L2 nevű őskövületet meg ki nem sz.rja le? Ez egy WoW cikk, ha nem vetted volna észre.

    "Minél többet tudok meg a wowról annál jobban látom, ezt tényleg a full kockáknak csinálták, mindent csak hosszú gályázással lehet összehozni, semmi pvp(tehát szórakozás)..."
    Tudom, egy selejt L2 után elképzelhetetlen, hogy PvE-ben is legyen olyan kihívás, amin egy fix csapat is több estét szenved, mire legyűri. Pedig van, csak a játék neve amiben található nem L2, nem AoC, nem WHO, hanem WoW. A PvE (cooperatív) MMO az a WoW, és pont.