Nem tudsz olvasni? Nem azt írtam hogy felhúzza a karit meg farmol? De. Erre te leírod ugyanezt, és hogy nem úgy van ahogy én írtam. Voltak már szép megnyilvánulásaid, de ebből csak azt látom, hogy valami baj van a fejedben.
Mellesleg az lineage2 szerveren amin játszom, én vagyok az egyik legnagyobb botmájszter. OPPÁ!
Ezt a "nem tudsz játszani a karakterrel" ezt felejtsd már el. Olyan egyszerűek ezek a játékok, hogy egy fullos karakterrel 5 perc alatt meg lehet tanulni játszani, max a frissen kirakott shortcutok megjegyzése, és megszokása tart egy ideig. Aki nem tudja megtanulni ennyi idő alatt, annak az iq-ja alulról, de jó távolról közelíti az átlagot...
bottal meg lehet itemeket is szedni, azokkal kereskedni. l2-ben nekem pl mennek a kis fadarabok itt ott, szedik az enchant scrollokat, amit eladok, amiből pénz lesz, abból meg veszek donator coint a donatoroktól (donator coin kb olyan mint a valóságban az aranyrudak, állandó értéke van, egy darab sokat ér pl jelenleg 1 coin= 350 millió pénz, és szép nagy hasznot lehet vele csinálni, én pl vettem párat 70 millióért pár hónapja, egy két változtatásnak köszönhetően 1 hónap alatt 300 millára ment az éra fel, szóval nyertem nem kicsit), és ezzel még az epic bossokból származó ékszereket is meg lehet venni, mert azzal is kereskednek akiknek több van. Ugyanígy wowban is össze lehet hozni bármit, csak egy kis ész kell hozzá...