Szeptemben 1.-én még én sem gondoltam, hogy lesz olyan böngésző, amire szívesen lecserélem az Operát, ha pár számomra szükséges feature megoldható lesz benne.
Más ami egy átlagusernek megfelel és más a poweruserek igénye.
A Chrome meg hozott pár igen fontos újítást, amivel méltán nevezhető a jövő böngészőjének. Nem fikázom én a Firefoxot, de tény, hogy a XUL programnyelvvel és Gecko motorral maximum csak az utolsót préselik ki belőle, hogy valamelyest felvegye a versenyt a Chrome-mal.
Továbbá engem nem érdekel, hogy 0,4 vagy 0,6 sec alatt tölti be a JavaScriptet a tracemonkey, ha hosszú használat után ugyanúgy belassul a böngésző, a kiterjesztések miatt instabillá válik, lassul, akadnak egymással és az indulási idő 1-2 másodperctől tovább tart.
Szóval van akinek elég sok böngésző van már a piacon és van aki értékeli az újításokat.
Sok embernek a VLC is kielégíti az igényeit. Szerintem meg a KMPlayer az egyetlen valamire való lejátszó, amit sajnos csigaléptekben fejlesztenek.
De ez fordítottan is igaz. Nekem például az MSPaint is kielégíti a rajzolási igényeimet, van akinek PhotoShop CS3 kell hozzá.
Ezzel csak azt akartam példázni, hogy erősen szubjektív ilyesmit kijelenteni, hogy "túl sok már így is a nagyon jó, mindent tudó ... a piacon"