Te ugye még mindig barlangban laksz? Ennek már másnap nem volt hírértéke, de 1 hónap után már nagyon ciki, ha valaki ennyire buta tájékozatlan...
"Egyébként már folyamatban van Mozzilláéknál egy Javascript megoldás tesztelése, amivel 3x gyorsabb sebességet értek el, mint amire az agyondicsért Google Chrome képes :))"
Hiszem, ha látom. Mozilláéknál sokminden folyamatban van, a Firefox lassan már a rákot is gyógyítani fogja, csak valahogy én nem veszem észre ezeket a dolgokat, ahogy a Firefox 3-nál sem. A memóriafogyasztás valóban csökkent. A CPU rovására. És a program indulása/működése továbbra is ugyanolyan lassú. A kiterjesztések kezelését is átdolgozták. Valóban. Ezentúl programon belül is tudok keresni. De továbbra is kénytelen vagyok néha az addons.mozilla.org-ra felmenni, mert még mindig vannak olyan kiterjesztések, amik nem kompatibilisek a 3.0-val, ezért nem listázza ki őket, csak ott. És még sorolhatnám reggelig...
Egyébként akinek nem indul el, vagy lefagy azok nézzenek szét a gépükön, vírusirtás, registry takarítás, újratelepítés...stb. De ez ugyanúgy érvényes azokra is, akiknek a Firefox, Opera, Safari vagy bármi más nem indul el, vagy olyan hibákat produkál, amit másnál nem. Na meg a szoftverkörnyezetre sem árt néha odafigyelni.
"like ff-3 , ez lehet h csak nalam van"
Nem. Én egy időben tanítgattam SuperFetch-el a tesztrendszeren (hogy semmi más még véletlenül se kavarjon be), sikerült elérnem olyan 5-6 másodperces melegindítást és 7-8 másodperces hidegindítást. :D
"olyan oldalaknál hajlamos a fagyásra, ahol flash van"
Már javítva van a legújabb előzetesben. Az előzetes is elég stabil, az egyetlen ismert hiba, hogy ha több tabon is letöltesz, akkor a letöltési sávot nem tudod bezárni, csak ha Ctrl+B kombinációval megnyitod, majd újra bezárod (vagy ha nálad meg van nyitva, akkor fordítva) a könyvjelző sávot.
"Örülök, hogy vannak itt olyan emberek, akik firefox meg linux kernel forráskódot böngésznek állandóan meg a windowsos fájlokból disassemblerrel visszafordított asm kódot olvasgatják csak hogy leleplezzék a nagy összeesküvést."
Nálad a pont!
"Nekem egy olyan bongeszot mondjatok, ami w3c specifikusan jeleniti meg a html js es css kodot."
CSS3-ban jelenleg az Opera áll a legjobban, az Acid3-at meg már 100%-ra teljesíti a legújabb Chromium, kivéve a "Linktest failed" feliratot, ami nem tudom mit jelent.