Szal..
  • SötétBarom
    #14
    a.) Leitatod, úgy, hogy elájuljon, majd begyűröd a hátsó ülésre, és uccu lezúzol dél horvátországa, ahol is amikor fölébred, egy gyönyörű sziklás tengerpartról kísérheti figyelemmel a napfelkeltét. (másnaposság részletkérdés)

    b.)Veszel neki egy cicát.

    c.)Saját magad által prezentált vacsi elég jó ötlet, érdemes eljátszani a gondolattal. Egy kiváló üveg vörösbor nem hiányozhat, erre vigyázz!

    d.)Vidd ki Bécsbe egy éjszakára (nem tudom hol laksz, de ha Pesten akkor annyira nem nagy ügy, ha máshol a dunántúlon akkor sem..) Ott kinézel valami remek programot (van elég), majd utána elkölthettek egy romantikus vacsorát valamelyik általad preferált étteremben.. Igaz, hogy az idő már nem alkalmas, de ha melegebb van, akkor a Prater sztem jópofa választás (gyermetegebb, vidám lelkivilágú nő nem árt hozzá..)

    e.)Nem tudom mennyire extrém, de elviheted gokartozni, esetleg vezethetnétek pályán egy Evo-t vagy Imprezát (valami cég foglalkozik ezzel, az enyém erre tuti vevő lenne..)

    f.)Valami falusi szállás, két nap nyugi, sok szex. Finom tojásrántotta reggelire, alvás, henyélés, net-tv-minden szar mellőzése..


    Most így hirtelen ennyi.. C: