• vajon kiki
    #24
    ...Amerikában ezt sokkal egyszerűbben oldják meg. Csak akkor engedélyezi az FBI bármilyen titkosítás használatát, ha a szoftver gyártója megosztja velük a belső kulcsot. Így minden olyan Internetes adatforgalom, ami az USA-ban engedélyezett algoritmusokkal kódoltak (majdnem az összes) Washington számára nyitott könyv...

    "Sajnos" még így van egy nagyon nagyon rossz hírem az internetes "bűnüldözők", az állítólagos "jófiúk" számára: mégpedig az hogy le vannak maradva... nem kicsit... nagyon !
    Az egyik az az hogy egy nyitott wlan hotspoton keresztül a kevésbé kényes információimat kódolatlanul elküldöm jóskapista néven, a másik az az hogy a kényesebbeket titkosítani fogom, mégpedig olyan algoritmussal hogy a hátukon is fel fog állni tőle a szőr akár megengedik, akár nem. És vastagon sz*rok arra hogy mit szólnak hozzá. Így kiegyenlítődik a mezőny a "rosszfiuk" számára is.
    "Good is a point of view" , azaz a jó nézőpont kérdése - mondja Palpatine szenátor , a későbbi "gonosz" császár az egyik leglényegibb mondatot a Star Wars eposzban s ezzel még a nagy JÓ YODA mester okoskodásain is túltesz, pedig állítólag gonosz.