• NEXUS6
    #16
    Ha már arra megy ki a játék, hogy mondjunk közhelységeket, akkor szerintem meg a jövő a 3D-ben van.
    Persze az inkább valami Web 8-lesz.;)))

    Kb 1 évtizeden belül kezdenek elterjedni a 3D megjelenítők, ami gyökeresen fogja átalakítani az emberek gondolkodását. Kb akkora lépés lesz ez, mint a könyvek, fejtmények után amikor megjelent a mozgókép.
    Interaktív 3D virtuális objektumok fognak bennünket körülvenni, amit az emberek gondolkodása úgy fog lekövetni, hogy hozzászokik a nagy mennyiségű 3D adat feldolgozásához.

    Ennek érdekes módon a közlekedésben lesz a legnagyobb jelentősége. Amíg nem volt mozgókép, addig az emberek max egy ló sebességével voltak képesek közlekedni. Csak néhány ember volt képes arra, hogy utazó legyen, hajós, mozdonyvezető akármi, ők kiválasztottak voltak, mert vágyuk és képességük volt a mozgás.
    A mozgókép viszont stimulálja az agyat, megadja a nagy sebességű adatfeldolgozás képességét, ami pl az autóvezetéshez is kell. A mozinak, tv-nek videónak hála ma már bárki képes letenni a vezető engedélyhez szükséges vizsgát.;)

    Viszont, amiről sok scifiben álmodoznak, a 3D városí közlekedést (repülő kocsik miegymás) öngyilkosság lenne bevezetni. Ma csak a pilóták képesek a levegőben tájékozódni. De a 3D megjelenítők, a 3D virtuális környezet bevezetésével az átlagember agya is fel lesz már erre készítve.
    ;)