• Pintyőke
    #40
    Hegi90:

    Ezt a dolgot most ugy allitottad be, mintha en nem dolgoznek tisztessegesen. En egy szoval sem mondtam, hogy a festo baratom tisztessegtelenul es rosszul vegzi a munkajat. Itt arrol van szo, hogy a segge ala nyomtak egy jol mukodo vallakozast es ugymond az ujjat sem kellett mozditania. Teny es valo, szepen fest. Inkabb azt tartom irrealisnak, hogy egyesek nulla tudassal (csak ugyesseg kell hozza es nemi erzek ill., nem szellemi munka, igy csak az nem tanulja meg aki nem akarja), tobbet keres, mint egy olyan ember aki BECSULETESEN elvegez egy fosulit v. egyetemet, rengeteg ido es penz befeketetessel. Persze, ezekutan a cegek meg elvarjak, hogy meg tobb penzt es idot fektessek tanulasba. Talan elerem azt az anyagi jolletet, mint a baratom. Ido meg nem is lenne gond, de anyagilag ezt mar nem lehet birni. Mar csak azert nem megyek el festonek, mert szeretem a jelenlegi szakmam, meg ha nem is fizetik meg.

    Egyebkent az elozo hozzaszolasokban is lehetett olvasni, hogy nagyon sok dolgot magunktol kell megtanulni, hogy egyaltalan elorebb juthassunk ebben a szakmaban. Ez igy van, en is nap mint nap ezt teszem. Tehat jobban meg kellene ezt becsulni, mint egy monoton betanult szakmat.

    Egyebkent leginkabb a hiany miatt keres ilyen jol most a baratom, nem feltetlen azert, mert iszonyat jol dolgozik. De felre ne ertsd, nem bantani akarom a szakmunkasokat. Sot, szukseg van rajuk, hisz nagyon fontos munkat vegeznek, nelkuluk megallna az elet!