• hoditoka
    #24
    Akkor egy kis személy szerinti vélemény:
    Sajna én csak régen játszottam eredetin manapság " tört" őzők a WoW-al(nincs már rá keret...) és mindig hallom ezt, hogy "én nem vagyok hajlandó egy játékért fizetni" na ezeken néha kicsit felhúzom magamat..... mert oké a pénz a pénz a pénz, de akkor is aki kifejleszt egy játékot megérdemli azt hogy kapjon érte egy jó kis fizetést, ha most pl azt nézzük a blizzard halálra keresi magát akkor keresse miért nem "te" találtad ki és zsebeled be te a pénzt? na ennyi lenne a WoW-ról.
    A WaR nekem nagyon tetszik, de még várok pár hónapot, hogy csatlakozzak mert addig még hagy fejeződjenek be a bug javítások aztán mehetek hentelni a jó népet.

    És hogy fizetni kell egy játékért? Igen kell, mert szűrni kell a játékosokat..... most pl lenne 30-40 millió WoW os( mert azé törtön nem csak pár száz ember játszik) akkor azt bírni kéne serverekkel is mert az 3-szor ennyi server és még több költség.... lejjebb vinni az árakat? Minek?, hogy minden hülye elkényeztetet kis gyerek aki zsebpénzből fizetné a wow ott és csak ezt hallanád tőlük: Low, Noob, Lol, Enyém, Dps, stb.....

    Bocsi fáradt vok ez most csak új jött…… majd télleg 2 hónap és kíváncsi leszek mennyi tagjuk lesz és akkor majd eldől lesz e harca a másik játék ellen :)