• Mynet
    Én nem védeni akarom az apple-t csak felhívni a figyelmet a laptopoknál kialakult alkatrész árképzésre.

Nekem egy HP NC6220-am van, ami anno 330e-s listaárú volt (nem ennyiért vettem :) ). Na előtte nekem egy 1440x1050 felbontású 15"-os kijelzőjú Gericom 1st Supersonic 1,2Ghz Tualatin procis (maga idején szintén csúcs gép volt, akitől használtan vettem mondta hogy 700e-ért vette 2001-ben.)m így hozzá voltam szokva a nagy felbontáshoz.

Ebbe a hp-be is lehetett felárral rendelni 14" SXGA kijelzőt (1440x1050). Írtam egy levelet a HP magyarországnak, hogy mennyibe lenne a mostani 1024x768 szintén 14"-os kijelzőt kicserélni arra. A válasz jött 300e nettó.

Na igen, ha eleve olyan laptopot veszel amibe az van, az nem sokkal többe került volna. :)

Ennyit arról mi mennyire olcsó az ilyen márkás gépekbe.

Cégnél is 1,1-es őskövület tualatin cerkás hp d3vm gép alaplapja meghal, megkérdeztük, mennyi lenne a javítás, majd közlik 65e az új alaplap bele. Másimilyen nem rakható bele, mert speciális formája van és máshol vannak a csatlakozói, mint egy szabvány ATX, mATX, stb-nél van. Vagy ottvan a dell optiplex-ek speciális tápja, alaplapja stb.

Szóval ezt én nem hoznám föl mint csak apple szemét húzását.