World of Darkness Online
  • Malakai
    #203
    Azért az nem olyan dolog, hogy na tegyük be, belefér, jön saját klánokkal, ha nem is sokkal, de a Sabbatos belső rendszert is bele kéne építeni, azt is tesztelni, hogyan lehet játszhatóvá tánni az előrrejutást és ami a lényeg, akkor bele kéne pakolniuk a területbirtoklást a Kamarilla és a Sabbat által, azt hogy a halandókra melyik hogyan van befolyással, a végleges halál rendszert egyensúlyban tartani az ellenséges szekták közt, stb.

    Nappalt belerakni meg elsőre jó ötletnek tűnik, de ha maradunk egyetlen vámpír karakternél akkor teljesen játszhatatlan lenne, most kézeld el, hogy mondjuk van gyorsított módon mondjuk 2 óra játékod egy éjszakára, aztán 2 óra kötelező pihenés, de ugyebár MMO, tehát lehet hogy napfelkelte előtt 5 percel csatlakoztál be. A nappal pedig ugyebár nem "hard mode", ezek nem a Blade naptejes vámpírjai, addig lényegében semmit nem tudsz csinálni.
    Igen voltak erre ötleteik erre is, említették, hogy lehetne tartani ghoult és nappal a ghoulal ügyködni, de azzal meg annyi új dolog került elő, hogy végül olyan lett volna mintha két teljesen különálló játékot fejlesztenének.

    Talán majd az is bekerül amikor már ott tartunk, hogy a Vértestvéreken kívül a többi WoD csoport valamelyikét is játszhatóvá teszik.