• uniu
    "nem egy olyan romát ismerek"... igen én is ismerek. Sőt zsidót is. Nem is általánositok, de ha közöttük 50%-nál több a intoleráns, hungarofób, hálátlán akkor igen is rájuk illik a jelző. Nem érdekel a KKK! A saját hazám és a sorsom érdekel -ill azt ismerem elég jól hogy véleményt mondjak. Igen a II. vh-ban volt holocaust a németeknél részéröl, de volt a régi Jugoszlávia területén is és Japánban is(méghozza sokkal keményebben mint bárhol, de hát erről sem esik sok szó). Kb 5 év volt ez a periódus. Utána következett a vad kommunizmus kb 40 évig. Már ne is haragudj de én nem fogok "hanukázni", hogy 60 éve valakik megöltek valahol valakiket, ha pontosan tudom, hogy -nem is olyan rég- a családomat a rokonságomat itt Magyarországon hol és kik terrorizáltak, verték vagy ölték(Nagyapám) meg. Pl ő még elötte megjárta Balatonfenyvest is ami egy koncentrációs tábor jellegű gyűjtőhely volt. Hol vannak a fogvatartói ? Ismerős még a "Málenkij robot" ? Számomra -és Magyarország nagy részének- ezek sokkal jobban fájnak. És köszönöm a sok "hollókoszt" lehetőséget, de nagyfiú vagyok és majd eldöntöm, hogy kikre és mikor emlékezem.
    Csodálkozol, hogy ezek után sokan összeráncolják a szemüket a zsidóságra, hogy pofátlán módon még ezt is kierőszakolják ?

"Nem egy eset szól arról, hogy skinhead-ek, neonácik..." Nem egy. De nagyon sok meg az ellenkezőjéről!! Nagyon-nagyon sok!!! Ők akkor kik ? Olaszliszkán kik élnek ? Őket hívod nácinak ? Ha megnezed a hírek párját pl a kurucinfon ahol KÉPEK(!) is vannak, mégha a 2 hírből csinálsz egy újat is, akkor rájöhetsz, hogy kurva nagy gáz van itt!

(A cigányok abban a pillanatban, hogy kisebbséget csinálnak Mo-on a magyarokból, meghalnak. Ugyanis ők életképtelenek, a mi alamizsnánk nélkül már rég éhen haltak volna.)