TÉVEDÉS!!! :-) Nincs egyedül! Én is 69-s vok, az a legjobb "évjárat".
Csak az a kutató átlagol, és ugye a 70-sek már ugye nem ugyanazok (me 70-sek, nem 60-asok). A 68-sok meg má ténylegg idősek. Hiszen, azok már 40 (!!!) évessek, MI viszont "csak" 39! Ez oriási külömbség!
Amúgy, van egy haverom, szintén 69-s, pl rendszergazdi. Én pl playstation-on nőttem fel, mert már akkor felfedeztem, hogy a PC egy gagyif@s játékra (már nekem). Persze, mivel csóró vagyok (dolgozok, nem cégeket alapítok, hogy legyen miből kilopni a lét), ezért kénytelen voltam a PS2 helyett PC-t venni. Igaz, anno még a HT-vel kezdtem volna programozni, de gyorsan abba maradt ez a dolog (az iskolába bedöglöttek a gépek, vagy mi). Természetessen, a PC-n is főleg játszottam, de azért egy átlag user szintet elértem (nem rendszergazdi, de azért magamnak nagyrészt be/el tudok állitani mindent). Mondjuk, ettől még nem lettem okosügyes legkisebb ugrifüles, tehát tuti le tud kőrözni egy mai nyikhaj kölök. Kivéve, játékban. Erről jópár klántársam tudna nyilatkozni (Moha-BF2-BF2142). Természetessen, ismerek olyan 69-st, kollégám pl, aki nem szereti a pc-t, bár érdekes módon pár progit remekül tud használni, mert mondjuk a munka rákényszerítette, hogy megszokja/tanulja, de, hogy valamit be kellene állitani a gépen, vagy mondjuk egy routert minimálissan (tehát legalább a felh.név+jelszó) beírja, már nem megy, mert nem érdekli. A mai fiatalok sem egyformák, tuti van köztük is olyan, akit kevésbé érdekel, és kizárólag játékra/internetre használja. Ez a kutató meg tutira nem hallgat Hofi-t, akkor tudná mit kezdjen a statisztikával.